Портал "Українська педагогіка" присвячений питанням української освіти. Ми створили його на допомогу учителям, студентам   педагогічних закладів освіти, батькам та всім хто цікавиться освітою. Сподіваємось зібрана методична скарбничка допоможе вам у роботі чи навчанні.

Вашій увазі пропонуємо розробки уроків, виховних заходів, навчально-методичні матеріали, статті з педагогіки.

Сайт постійно оновлюється та наповнюються новими розробками українських, закордонних учителів, методистів та науковців.

Ваші розробки для публікації на сайті, пропозиції та зауваження, щодо опублікованих матеріалів приймаємо на поштову скриньку  info @ ukped.com

 

Останні надходження :

Усі матеріали запозичені з відкритих джерел у мережі Інтернет або надіслані нашими користувачами та поширюються відповідно до ліцензій GNU Free Documentation License (GFDL) та  Creative Commons Attribution-Sharealike 3.0 Unported CC BY-SA 3.0 Якщо ви є володарем авторського права на будь-який розміщений у нас матеріал і маєте намір видалити його зверніться для узгодження на нашу поштову скриньку.

Ми не претендуємо на авторство розміщених матеріалів. Дозволяється копіювання розмішених матеріалів, але ми будемо дуже вдячні вам якщо залишите посилання на наш сайт. Ми розповсюджуємо інформацію безкоштовно тож для підтримки роботи сайту та наповнення новими матеріалами необхідні кошти, які ми залучаємо за рахунок реклами.

© 2006-2023