Профорієнтаційний табір для старшокласниківПопереду весняні канікули. Для школярів – це чудовий час, щоб відпочити, поспілкуватися з друзями та... обрати майбутній фах.

Цієї весни Університет «КРОК» пропонує вашій дитині взяти участь у роботі профорієнтаційного табору PROF CAMP, де вона зможе дізнатися багато корисного про різні професії і зробити крок до усвідомленого вибору власного професійного майбутнього.

Що ж таке PROF CAMP?

PROF CAMP - це шанс для старшокласників зробити канікули яскравішими, а їхнє майбутнє зрозумілішим і ближчим. Проект розрахований на учнів 9-11 класів. У програмі п'ятиденного табору – презентації професій, профорієнтаційне тестування, ділові ігри, екскурсії на підприємства, тренінги з особистісного розвитку та психологічний тренінг із підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Завершить роботу PROF CAMP презентація «Моя професійна мрія». Про сподівання на майбутнє, про професії, які планують здобувати, учасники проекту розкажуть найближчим людям – вам, своїм батькам.

Табір працюватиме з 24 по 29 березня 2014 року та прийме всього від 10 до 30 старшокласників. По завершенню проекту школярі отримають сертифікати учасників та приємні подарунки.

Вартість перебування в таборі – 150 гривень.

Ми гарантуємо професіоналізм тих фахівців, які допомагатимуть вашим дітям зробити крок до вибору майбутньої професії, стати впевненішими та наполегливішими на шляху до мрії.

Сподіваємося, що про ці канікули у ваших дітей залишаться найкращі спогади, а шлях, який вони розпочнуть з нами, приведе їх до успіху.

Детальнішу інформацію про проект Ви зможете знайти за посиланням - http://www.krok.edu.ua/ua/proektna-diyalnist/spg/proekti/prof-camp-2014.

Джерело:http://osvita.ua/vnz/40107/