Фабрика зірок

(Новорічна розважальна програма)

Декорації.

Святково прикрашений зал. На сцені велика зірка,на якій написано «Фабрика зірок». Стільці в залі розміщені на 5 секторів. Окремо стоять 4 стільці для гостей. Столик, на якому ведеться підрахунок зірок. На цьому стоять статуетки «Акули шоу-бізнесу» .У залі лототрон з номерками. Святкова новорічна пошта, поруч з якою лежать листівки з ручкою. На сцені святково прикрашена коробка з призом.

Реквізит.

Велика зірка, на якій написано «Фабрика зірок»; чотири стільці для гостей; великі зірки з перевертами — 10 шт.; зірки маленькі -- 15 шт.; статуетки «Акули шоу-бізнесу» :стоять на столі; лототрон; скринька для новорічної пошти; листівки з ручкою; запрошення 10 шт. із зірками; святково прикрашена коробка з призом на сцені; зірочки, на яких написані назви груп; костюми для учасників; текст пісень для «караоке»; приз за переверти; чотири призи за участь командам; приз на лотерею.

(Грає весела музика. На сцену виходить ведуча).

Ведуча.

Доброго вечора, любі друзі! Сьогодні, напередодні Нового року, ви потрапили на зйомки новорічного гала-концерту «Фабрика зірок». А зірками сьогодні будете саме ви!

Але спочатку слухайте уважно — сюрприз. У вас є можливість отримати сьогодні приз. А розігруватися він буде за вашими запрошеннями. У кожного з вас в запрошенні є номер білету і завдяки нашому лототрону хтось з вас може отримати приз. Але трохи згодом.

(На сцені стоїть святково прикрашена коробка з призом }

Це ще не все. Якщо ви не встигли поздоровити своїх друзів з Новим роком, у вас є можливість І робити це саме тут, на «Фабриці зірок». Для цього в нас працює новорічна пошта. Ви можете по одному підходити, писати поздоровлення та кидати їх до пошти. Обов'язково потрібно вказати адресата, для того, щоб у кінці програми ми передали листівки вашим друзям.

Перед тим як набрати учасників на головні ролі фабрики, я хочу повідомити, що переможець сьогоднішньої програми отримає приз і можливість виступити із зіркою. Отже, готуємось до зйомок «Фабрики зірок». Для того щоб вас не обтяжувати перед початком зйомок, ми порадились з вашими туроператорами і вирішили, що сьогодні участь у зйомках беруть ті, на чиїх запрошеннях намальовані зірочки.

(На 20-ти запрошеннях намальовані зірочки )

Прошу піднятися і вийти до мене тих, хто отримав такі запрошення. Зараз я представлю колективи, які сьогодні висувають свої кандидатури на отримання головного призу, зокрема звання «Акули шоу бізнесу».

(Всі учасники діляться на п'ять груп і отримують назву групи. яку вони будуть представляти ).

Бурхливі оплески нашим номінантам. Але в кожного з виконавців повинні бути вболівальники. Оскільки наша святкова зала поділена на п’ять секторів, то кожен сектор буде вболівати за одного з номінантів.

(Вболівальникам роздаються плакати підтримки, конфеті).

Вболівальники, саме ви повинні підтримувати ваших зірок, від вас залежить успіх виступу! Тож просимо наших напівзірок пройти за лаштунки, де вони потрапляють до рук наших майстрів-педагогів, керівника шоу-балету «Тодес» та найкращих вокалістів нашого міста.

(Під оплески учасники проекту виходять за лаштунки. Зо лаштунками учасників проводять в кімнату, де вони перевдягаються в запропоновані їм костюми. Потім їм пояснюють, що в першому конкурсі їм потрібно виконувати пісню під фонограму, як це роблять справжні зірки. Кожному учаснику приколюється на одяг зірка, де вказується назва групи. Проводиться жеребкування, хто буде першим виступати )

Ведуча.

А поки наші номінанти готуються- у нас на фабриці розпочинається весела програма для вболівальників. І ми розпочинаємо перший розіграш наших новорічних призів. За кожну правильну відповідь команда вболівальників одержує зірку, яка допоможе номінантові цієї команди. А хто набере найбільше зірок, той і одержить приз. А оскільки програма у нас музична, то й почнемо з пісень, ну тобто з перевертнів. Я буду зачитувати пісні, але в неправильній формі, а ви повинні їх відгадувати. Тож почитаємо.

(Всі переверти повинні бути написані на зірочках, які й отримують вболівальники)

Ведуча.

Пропоную підрахувати зірочки.які отримали вболівальники.

Зустрічайте на нашій сцені зірка світового масштабу…

(До залу запрошується зірка шоу-бізнесу,тобто пародія на неї)

Зірка.

У вас тут дуже весело і я рада ,що мене запросили саме на зйомки вашого новорічного концерту. Я вітаю вас зі святом! Нехай вам щастить цілий рік.

Ведуча.

У вас гарний настрій?

Зірка.

Так, але я трішки засмучена тим,що мій охоронець залишився вдома. Я, мабуть скористаюсь можливістю та оберу собі охоронця серед глядачів.

Ведуча.

Дуже добре, тому що наші хлопці -- найсильніші хлопці в світі.

Зірка.

Я прошу підійти до мене по одному хлопцю від кожної команди вболівальників, якщо немає хлопця, підходить дівчина. Оскільки ви претендуєте на роль охоронця, то ви повинні виконувати всі мої примхи. Мені потрібно, щоб кожен із вас приніс мені те, що я буду просити. Увага, хто останній буде приносити, той і вибуває зі змагання. Отже, мені потрібен:

  • - шнурок вашого товариша;
  • - ремінь вашого товариша;
  • - резинку для волосся своєї подруги;
  • - щось їстівне.

От і добре, нарешті я знайшла собі справжнього охоронця.

Ведуча.

Тепер давайте знайомитись з нашим героєм.

(Хлопець називає ім’я).

Відтепер на сьогоднішньому вечорі ви будете супроводжувати нашу зірку та стежити за її безпекою. Будь ласка, сідайте та відпочивайте. (Сідають на стільці для гостей).

А наші зірки вже готові для зйомки. Вболівальники, будьте уважними, адже саме вам визначати, хто ж перейде в наступний тур нашої програми. Розпочинає і дебютує на сцені група .... (Виступ).

Ведуча.

Супер-хіт сезону ....

(Виступ ).

Ведуча.

А зараз на нашій сцені ....

(Виступ ).

Ведуча.

Я думаю, що кожна дівчина мріяла б заспівати саме з ... .

(Виступ).

Ведуча.

На нашій сцені зірки світового масштабу ...

(Виступ).

Ведуча.

Підведемо підсумки за оплесками наших вболівальників.

(Підраховуються підсумки і команда, яка отримала найбільше оплесків – перемагає,та ,яка отримує найменшу кількість, оплесків - залишає змагання).

Ведуча.

На жаль, займає місце … займає місце в залі і продовжує вболівати за наших номінантів. А ми підраховуємо зірки, які зібрали наші номінанти. Чотири команди переходять в другий тур, який називається «караоке» Ви отримаєте пісні, які прямо зараз і заспіваєте перед вболівальниками.

(Назви пісень написано на картонних картках ).

Ведуча.

За вашими оплесками ми визначаємо, хто ж залишить нас після другого туру. На жаль, але це будуть вже дві команди. У них є проблеми з вокальними даними, тому вони займають вільні місця в залі.

Ми просимо учасників, які перейшли в третій тур, вийти за лаштунки для підготовки до наступного конкурсу.

(За лаштунками двом командам пояснюють, що у фіналі вони повинні виконати пісню, текст якої вони отримують. Також вони прослуховують фонограму. Фонограма пісні «Круто ты попал на ТВ»).

Ведуча.

А у нас розігрування лотереї. Тож приготуйте свої запрошення й уважно слідкуйте за номерами своїх квитків.

(Розіграш лотереї).

Ведуча.

Тож ми запрошуємо наших фіналістів на сцену.

(Співають пісні).

А зараз залишилось головне - визначити переможця. Та спочатку підрахуємо зірки. Тепер, будь ласка оплески вболівальників. Звання «Акули шоу бізнесу» отримує ... І нашим зіркам надасться можливість поздоровити гостей разом з головними новорічними гостями. Отож на сцені Дід Мороз і Снігуронька.

Дід Мороз і Снігуронька.

Хай щастить вам, люди добрі,

Хай пісні летять за обрій,

Щира дружба стане на рушник.

Хай щастить вам, люди добрі,

Хай серце і ваші долі

Б’ють у струни сонячних музик.

З Новим роком!

Ведуча.

Зараз для вас усіх святкова новорічна дискотека.

(На дискотеці вручаються новорічні поздоровлення із пошти. Проводяться конкурси).

Науково-методичний журнал «Позакласний час»,А.О. Мороз, завідувач відділу організацій масової роботи Конотопського ЦДЮ, Сумська обл., учасниця редакційного конкурсу «Джерело творчості»